Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Επανάσταση...

Τα είδατε τα χάλια μας;;;Πάλι χτύπησαν κάποιοι στην Αθήνα από τα επεισόδια!Έχουμε άραγε μέλλον σε αυτή τη χώρα;Πρέπει να επαναστατήσουμε, να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και ότι δεν θα τους αφήσουμε να μας τρελάνουν!Γιατί προς τα εκεί οδεύουμε!!!Στην τρέλα!Δε ξέρω ποιοι απο εσάς έχετε αυτοπεποίθηση για τα μελλοντικά σχέδια των ''μεγάλων'' στη Βουλή, εγώ πάντως δηλώνω πλήρης απογοήτευση...Με την ελπίδα λοιπόν, αφού αυτή πεθαίνει τελευταία....ότι είναι το τέλος τους κάπου εδώ..ότι θα μας αφήσουν να ζήσουμε, να νοιώσουμε, να αγαπήσουμε μα πάνω απο όλα να ονειρευτούμε...Και να ονειρευτούμε γλυκά, τέρμα οι εφιάλτες..τέρμα η απελπισία..Ας έρθει το 2012 και να μας φέρει χαρά...όχι λεφτά..χαρά..γιατί λείπει η χαρά από τα πρόσωπά μας......

3 σχόλια:

  1. Για να σε κάνω να χαρείς σου δίνω ένα βραβείο δώρο και ένα παιχνιδάκι για να γνωρίσουμε και τις φίλες σου ... Έχε πίστη όλα θα πάνε καλά.
    Έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά. και ακόμη καλύτερα ο δικός μου Θεός λέει εμοί η εκδίκηση, εγώ ανταποδώσω . και είναι φοβερό να πέσει κανείς στα χέρια του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις άδικο να απογοητεύεσαι αλλά όσο παράξενο κι αν ακούγεται όλα θα πάνε καλά!!!!!Ξέρω πως σε κουράζω γαιτίαυτό το ακούς συνέχεια απο μένα!!!Χα! Χα!Πολλά φιλάκια και συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζένη σε ευχαριστώ πολύ για το βαβείο!!!Και ναι χάρηκα πολύ!!!Να είσαι καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή